Notar public

Programul de functionare al notariatului NOTARIS, Bucuresti-Mogosoaia

Programul de functionare al biroului notarial NOTARIS situat in Bucuresti-Mogosoaia, la intrarea in Bucuresti sector 1 - Bucurestii Noi, dinspre Buftea.

Pentru programarea eficienta a actelor notariale, fie in regim de urgenta, fie in afara programului de lucru normal al notariatului, puteti folosi fie adresa de e-mail specificata la sectiunea contact fie direct formularul din aceasta pagina, urmate de un telefon pentru confirmarea primirii solicitarii dumneavoastra.

Biroul notarial Notaris este deschis in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9-17, iar sambata si duminica sau in afara orelor normale de program, pentru urgente si acte care nu sufera amanare, sunati la: 0726.00.00.22.

In perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou 2018-2019 biroul notarial este inchis incepand cu data de 23.12.2018 si programul cu publicul va incepe la data de 02.01.2019

Deschis Luni - Vineri : 09.00 - 17.00

Sambata, Duminica si in afara programului normal: numai pentru acte notariale urgente (doar cu programare sau telefon in prealabil in limita disponibilitatii notarului public)