Notar public

Stiri


Cristi Danilet despre numirile la CSM

11 Jul 2012

Daca membrii Consiliului National al Magistraturii ar negocia functii in afara cadrului legal, judecatorul Cristi Danilet, membru CSM, este de parere ca acest lucru ar fi dezastruos pentru Consiliu.

Acesta a mentionat ca procedura pentru numirea la sefia DNA sau a procurorului general este foarte clara: ministrul Justitiei propune, CSM prin Sectia pentru procurori avizeaza iar presedintele Romaniei numeste.

Cristi Danilet a atras atentia ca Plenul CSM a aprobat ieri o propune... » citeste mai mult

Situatie dificila pentru IMM-uri

09 Jul 2012

Vice-guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Bogdan Olteanu, a declarat in conferinta de presa pe care a sustinut-o vineri, ca pentru intreprinderile mici si mijlocii, mediul economic din ultimul an a fost in mare masura defavorabil.

Acesta a declarat: "Romania, in ansamblul sau, trece prin prima criza ciclica pe care ne-o putem cu totii aminti. Ultima a fost dincolo de memoria noastra individuala si colectiva. Si IMM-urile trec printr-o asemenea criza si experimenteaza pentru... » citeste mai mult

Va fi infiintata Directia Generala de Integritate din cadrul ANAF

06 Jul 2012

In cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) va fi infiintata o Directie Generala de Integritate, in urma aprobarii de catre Guvern a hotararii ce prevede acest lucru. Aceasta are ca scop colectarea eficienta a veniturilor bugetare.

Astfel, Directia Generala de Integritate se va ocupa de crearea unor mecanisme de lupta impotriva fraudarii sistemului fiscal si impotriva coruptiei din sistem. Totodata, aceasta va participa la elaborarea documentelor strategice din domeniul... » citeste mai mult

< 1 2 3 4  >  >>