Notar public

Stiri


A fost semnat "Protocolul de colaborare intre ministerele justitiei din Romania si Republica Croatia"

03 Jul 2012

In cadrul viziei in Romnia a presedintelui Croatiei, Ivo Iosipovic, a fost semnat "Protocolul de colaborare intre ministerele justitiei din Romania si Republica Croatia", de catre ministrii Justitiei din Romania si Croatia, Titus Corlatean si Orsat Miljenic.

In comunicatul emis de catre Ministrul Justitiei se specifica:” Principalele prevederi ale Protocolului de cooperare vizeaza schimbul de informatii in probleme juridice de interes comun, armonizarea legislatiei cu standardele in... » citeste mai mult

Andronescu va fi investita in functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului

02 Jul 2012

Potrivit unui comunicat al Administartiei Prezidentiale, astazi, la ora 18:00 va avea loc ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, la Palatul Cotroceni, a Ecaterinei Andronescu.

Totodata, Traian Basescu l-a instiintat pe premierul Victor Ponta ca este de parere ca ar fi potrivit ca inaintea ceremoniei, Ecaterina Andronescu sa depuna o declaratie pe proprie raspundere la Cabinetul sau, asigurand astfel... » citeste mai mult

Noile permise vor fi puse in circulatie de la 19 ianuarie 2013

29 Jun 2012

Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 157/2012 ce are in vedere forma si continutul permisului de conducere a forst publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, 430 din data de 28 iunie 2012.

Ordinul stabileste forma si continutul pe care le va avea permisul de conducere eliberat de autoritatile romane, insa, aceste noi permise de conducere vor corespunde modelului Uniunii Europene.

Noile permise de conducere vor fi puse in circulatie incepand cu data de... » citeste mai mult

<<  < 1 2 3 4 5  >  >>